Het kan wèl!

volg ons op social media


Vlees en vis

We hebben grote keuze aan kip-, rund-, kalfs- en varkensvlees. Wij verkopen varkensvlees dat is bekroond met één ster van de Dierenbescherming. Boon's Markt heeft afspraken gemaakt met diverse varkensboeren om het welzijn van de dieren te verbeteren en hun natuurlijke gedrag te stimuleren. Zo is in de stallen voldoende afleidingsmateriaal aanwezig. Daarnaast houden de varkensboeren rekening met het milieu. En dit alles proeft u terug in het vlees.

Boon's Markt verkoopt onder meer rundvlees dat afkomstig is van de boerderij van Henk Broeders uit Berkel-Enschot. Henk verbouwt het voer voor zijn runderen zelf, waardoor ze genieten van een uitgekiend menu van natuurlijke voeding. De zorg en toewijding maken de runderen krachtig en gezond. Daarom is al het duurzame en diervriendelijke rundvlees van Henk Broeders heerlijk en eerlijk.

Voor liefhebbers van kippenvlees hebben wij volop keuze, van malse kipdijfilet en smaakvolle scharrelkip tot biologische kipfilet. In blokjes, reepjes, als rollade of gehakt, bij Boon's Markt vindt u de kip die u zoekt.

 


Ons kwalitatief hoogstaand rundvlees van de Familie Muskens.

Met trots presenteren we ons nieuwe kwalitatief hoogstaand rundvlees van de Familie Muskens. De slagers van Boon's Markt hebben het ...

Lees verder


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!