Het kan wèl!

volg ons op social media

Gebakken zalm met bearnaisesaus

Een goede saus maakt je gerecht compleet. Bekijk het recept voor deze lekkere zalm hier.

Ingrediënten: (voor 2 personen)

  • vloeibaar bakproduct
  • 125 gram wortels (in smalle reepjes)
  • 125 gram knolselderij (in smalle reepjes)
  • 0.5 prei (in ringen)
  • 300 gram zalmfilets

voor de saus

  • 0.5 theelepel peperkorrels (gekneusd, grof gemalen)
  • 1 sjalot (gesnipperd)
  • 0.5 eetlepel dragon (gehakt) of
  • 0.5 theelepel gedroogde dragon
  • 25 milliliter droge witte wijn
  • 1.5 eetlepels azijn of
  • 1.5 eetlepels dragonazijn
  • 125 gram boter
  • 2 eidooiers
  • 0.25 eetlepel citroensap

Bereiden

  1. Breng voor de saus de peper, sjalotjes, driekwart van de dragon, wijn, azijn en een snuf zout aan de kook. Laat dit in 3-4 minuten tot driekwart inkoken. Giet het mengsel in een zeef en vang op. Druk het vocht eruit met een lepel. Laat afkoelen.
  2. Smelt de boter zonder te koken. Schenk het heldere deel van de boter door een zeef (geklaarde boter). Het troebele deel wordt niet gebruikt. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel water.
  3. Voeg het sjalottenmengsel toe aan het ei en zet de kom op een pan kokend water. Klop het mengsel zo au bain-marie in 3-4 minuten tot een dikke saus die als een lint aan de garde blijft hangen. Neem de kom van de pan en klop druppelsgewijs de geklaarde boter erdoor. Gebruik eventueel een staafmixer. Meng de rest van de dragon en citroensap erdoor. Houd de saus au bain-marie warm of bewaar in een thermoskan.
  4. Verhit een scheut vloeibaar bakproduct en roerbak hierin de groenten 5-6 minuten. Bestrooi met zout en peper. Dep de zalm droog. Verdeel de vis in 4 porties en bestrooi met zout en peper. Bak de zalm 2 minuten per kant in vloeibaar bakproduct. Serveer de vis met de groenten en de saus.

Bereidingstip

Vervang de dragon in dit recept door dille. Door boter te verhitten zonder te koken, splitst de boter zich in een deel eiwit en een deel vet. Dit noem je geklaarde boter of ghee. Dit heldere, vette deel heb je nodig voor de saus. Belangrijk is dat je tijdens het au bain-marie verwarmen van de eidooiers goed blijft kloppen, ander stolt het ei en krijg je roerei. Neem daarna de kom van de warmtebron. Om de saus goed te laten binden, is het belangrijk dat je de gesmolten boter al kloppend langzaam toevoegt. Zo schift de saus minder snel. Gebruik de lobbige saus meteen of houd warm. Opnieuw verwarmen gaat niet, dan schift de saus sowieso.

Biefstuk met champignons

Verwen jezelf met een heerlijk gerecht! Proef de perfectie van malse biefstuk met champignons, een combinatie om je smaakpapillen te ...

Lees verder

Sandhia's Surinaamse Roti met kip en eieren

Zet deze mild gekruide roti in 30 minuten op tafel!! En geniet van een stukje Suriname bij jouw thuis!

Benodigdheden ...

Lees verder

Falafel Bowl

Zin in een supersnelle vegetarische bowl? Deze bowl met falafel staat in een handomdraai op tafel. Ook lekker tijdens een ...

Lees verder

Noodle bowl met geroosterde bloemkool en garnalen

Heb jij al eens bloemkool geroosterd? Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat de bloemkool een goede ‘bite’ blijft hebben ...

Lees verder

Tandoori zalm Traybake

Tandoori zalm traybake
Tandoori betekent gemarineerd in yoghurt en kruiden en geroosterd in een ‘tandoor’, een speciale oven. Een bekend ...

Lees verder

Pokebowl met sushirijst en sticky chicken

Zet vanavond dit traditionele Hawaïaanse gerecht op tafel! In dit recept wordt kipfilet gebruikt met komkommer, maar je kunt er ...

Lees verder

Pasta Pesto met tomaatjes en paprika

Kleurrijke pasta pesto is voor velen favoriet! Pasta pesto staat snel op tafel en is super smaakvol. Een perfect gerecht ...

Lees verder

Koh Thai Summe rolls met panang kip

Gebruik voor deze summer rolls eens kippendijfilet. Dit is een stuk minder droog dan kipfilet en zorgt ervoor dat je ...

Lees verder

Harissa Spiced Shakshuka

Benodigdheden:
voor 2 personen

  • 1 gesnipperde ui
  • 1 gehakte paprika
  • 4 eieren
  • 1 blik (400g) tomatenblokjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 grote ...

Lees verder

Patak's Chilli cheese naan of Veggie Naanza

Naanpizza! Het beste van twee werelden. Met 🇮🇳 naanbrood als 🇮🇹 pizzabodem
Volg de stappen hieronder om te smullen! Alle benodigdheden voor ...

Lees verder

Japanse Sushi met vlees, vis en groente

Weg met het 'normale' bestek! Japans eet je als een echte Japanner met stokjes. Alle benodigdheden voor dit Japanse recept ...

Lees verder

Rosita's Surinaamse Kerrie Roti

Het bekendste Surinaamse gerecht met aardappel, kousenband en kip volgens traditioneel recept maar wel makkelijk en eenvoudig zelf te maken ...

Lees verder

Varkenshaas met zongedroogde tomaten en champignons

Ingrediënten:

  • 2 varkenshaasjes
  • 20 gram boter
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 125 milliliter witte wijn
  • 6 gedroogde tomaten op ...

Lees verder

Biefstuk met chimichurri en ovenfriet

Ga vanavond voor lekker, makkelijk en snel. Deze biefstuk met chimichurry en ovenfriet staat inclusief oventijd voor je friet in ...

Lees verder

Verse warm gerookte zalm met kruidige ovengroenten

Ingrediënten:

  • 400 gram wortels (geschrapt, panklaar)
  • 400 gram pompoenen (schoongemaakt)
  • 400 gram krieltjes met schil (gehalveerd)
  • 200 gram cherry-/kerstomaatjes ...

Lees verder

Rijstnoedels Goreng met Tempeh blokjes ketjap

Ingrediënten:

  • GoodBite tempeh blokjes ketjap à 180 gram
  • 3 blokken rijstnoedels
  • Zonnebloemolie
  • 1 theelepel sambal
  • 1 centimeter gember
  • 2 teentjes ...

Lees verder

Spaanse traybake met kipdijfilet en zoete aardappel

Ingrediënten:

  • 600 gram kipdijfilets of
  • olijfolie
  • (gerookt) paprikapoeder
  • 750 gram zoete aardappels (geschild, in blokjes) 
  • 3 paprika's (in repen, naar keuze) 
  • 2 rode uien (in ...

Lees verder

Noedelsoep met biefstuk en taugé

Ingrediënten:

• 1,5 l rundvleesbouillon
• 3 cm verse gember, geschild en geraspt
• 2 teentjes knoflook, geperst
• ...

Lees verder

Traybake met kip, verse tijm en diverse verse groenten

Lekker en makkelijk, zo’n traybake met kip en groenten! Na het snijden leg je alles op de bakplaat, even in ...

Lees verder

Herfstsalade met knapperige aardappels en geroosterde broccoli

Ingrediënten:
800 gram voorgekookte krieltjes
1 zak broccoliroosjes
4 tenen knoflook
4 el olijfolie
Peper en zout
1 citroen
1 ...

Lees verder

Risotto met verse spinazie en gerookte Noorse zalm

Ingrediënten:

  • 30 gram boter
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 150 gram risottorijst
  • 500 milliliter visbouillon
  • 400 gram verse  spinazie (panklaar)
  • 50 gram ...

Lees verder

Traybake met pastinaak en kip

Ingrediënten:

Pastinaak
Kipfilet
Grove mosterd
Honing
Kwark
Spekjes
Rode ui
Peterselie
Tijm
Rode bieten

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor ...

Lees verder

Fajita wraps met héél veel groenten

In deze Mexicaanse week zonder vlees zet je een vegetarische Mexicaanse maaltijdop tafel!

Ingrediënten:

  • Bakje champignons
  • 1 courgette
  • 1 zak ...

Lees verder

Tortellini met zalm en garnalen

Zin in pasta met vis? Dan is dit recept iets voor jou! Deze tortellini met zalm en garnalen zijn perfect ...

Lees verder

Spaghetti met balletjes en aubergine

Deze spaghetti met balletjes valt altijd goed in de smaak! Dit pastarecept bevat naast spaghetti met balletjes ook aubergine, olijven ...

Lees verder

Easy moussaka met Parmezaanse kaas

Dit Griekse gerecht met aubergine en aardappel is een echte klassieker. Maak deze makkelijke versie en je geniet nog sneller ...

Lees verder

Lentegroenteschotel met bospeen en shoarma

Ingrediënten:

  • 300 gram gele rijst
  • 250 gram groene asperges
  • 250 gram bospeen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 400 gram shoarmavlees
  • 250 gram ...

Lees verder

Biefstuk met bonensalade en gorgonzola

Ingrediënten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel verse tijm (fijngehakt) of 1 theelepel rozemarijn (fijngehakt)
  • 400 gram biefstukken
  • 500 gram haricots ...

Lees verder

Wraps met romige kip en groene groenten

Wraps zijn altijd goed. Ga eens voor het recept vandeze wrap met romige kip en groene groenten. Lekker gezond met ...

Lees verder

Oventortellini met verse spinazie en ricotta

Pasta met spinazie is altijd een goed idee. Wissel eens af en maak deze tortellini uit de oven met spinazie ...

Lees verder

Runderbiefstuk met sesam en boontjes

Ingrediënten:

  • 4 runderbiefstukken
  • 50 gram boter of 50 gram vloeibaar bakproduct
  • 500 gram sperziebonen (afgehaald)
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 1 eetlepel ...

Lees verder

Pasta met kip, groene groenten en graskaas

Ingrediënten:

  • 1 kilogram penne of 1 kilogram fusilli
  • 750 gram broccoliroosjes
  • 1.2 kilogram kipfilets (in reepjes) of 1.2 ...

Lees verder

Gehaktschotel met paprika, courgette en graskaas

Deze rijkgevulde gehaktschotel bevat veel groenten en heeft een lekkere bite door de aardappelschijfjes.

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 350 gram ...

Lees verder

Tagliatelle met doperwten, citroenroomsaus en karbonade

Maak eens een pastarecept met doperwtensaus! Hartstikke lekker en ook nog eens makkelijk om te maken. Dit gerecht met tagliatelle ...

Lees verder

Asperges met kip en saus

Nu we volop in het voorjaar zitten, kunnen we ook van voorjaarsgroenten van Hollandse bodem genieten: asperges! Dit gerecht staat ...

Lees verder

Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk

Op zoek naar een gerecht dat snel klaar is? Dit recept met romige tagliatelle en gegrilde biefstuk zet je in ...

Lees verder

Kipwok met paksoi, paprika en broccoli

Zin om te wokken? Kies eens voor deze kipwok met paksoi, paprika en broccoli! Alles klaarzetten, pan op het vuur ...

Lees verder

Wrap met gemengde bonen en gehakt

Met dit recept die je helemaal kunt maken met biologische producten uit ons assortiment, zet je in een handomdraai een ...

Lees verder

Lasagne al forno

Ingrediënten:

  • Lasagnebladen

  • 1 pot Sugocasa tradizionale

  • 1 pot Besciamella (saus)

  • 400 gram rundergehakt

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 winterpeen in blokjes ...

Lees verder

Lasagnette met spinazie en geitenkaas

Lasagne die snel klaar is, dat willen we allemaal toch? Gebruik je lasagnevellen eens op een andere manier en ga ...

Lees verder

Kipcurry met aardappel

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Deze simpele curry staat binnen 25 minuten op tafel en ...

Lees verder

Roerbakschotel met shoarma en taugé

Benodigdheden:

  • 200 gram wokmie
  • 1 eetlepel olie
  • 500 gram shoarmavlees
  • 1 struik Chinese kool (gewassen, in brede repen) of
  • 1 ...

Lees verder

Bietjesstamppot met rucola en worstjes

De lente ontluikt en laat zich daarom perfect lenen voor een frisse lentestamppot. Zet vanavond deze bietjesstamppot met pijnboompitten en ...

Lees verder

Currygehakt met knapperige groenten

Elke week bieden we je inspiratie met een recept voor een lekkere maaltijd. Een die snel op tafel staat en ...

Lees verder

Pindasoep

Dit recept is geschikt voor 4 personen en staat binnen 30 minuten op tafel. In plaats van het groentepakket kun ...

Lees verder

Biefstuk met broccoli en tomaten uit de wok met pandanrijst

Gezond kan lekker èn makkelijk zijn. Dit recept voor 2 personen staat binnen 30 minuten op tafel!

Ingrediënten:

  • 200 gram ...

Lees verder

Ovenkrieltjes met tartaar en sperziebonensalade

Op zoek naar een recept met aardappels, groente en vlees? Dan zijn deze ovenkrieltjes met tartaar en een sperziebonensalade heerlijk ...

Lees verder

Falafelsalade met hummus en knapperige pitapuntjes

Zin in een vegetarisch recept? Maak dan eens deze falafelsalade met hummus en knapperige pitapuntjes. Lekker met olijven en feta ...

Lees verder

Pompoenstamp met paksoi en speklapjes

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels zonnebloemolie of 2 eetlepels arachideolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 500 gram pompoenen (in blokjes ...

Lees verder

Pizzamijter

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Sinterklaasavond wordt een lekkere en gezellige avond met deze mijterpizza ...

Lees verder

Gepofte bospeen met gegrilde saucijs

Benodigdheden:

  • Varkenssaucijzen
  • 1 kilo kruimige aardappelen
  • Bos bospeen
  • 150 ml. halfvolle melk
  • 2 struikjes little gem
  • 1 zoete appel
  • 1 ui ...

Lees verder

Spruitenstamppot met pasham, rundersaucijs en witte wijnsaus

Nu de tijd van stamppotten weer is aangebroken, voorzien we je graag van een verrassend stamppotrecept. De worst krijgt door ...

Lees verder

Kruidige couscous met abrikozen en amandelen

Eet eens over de grens met dit gerecht voor een Marokkaanse couscous met abrikozen en amandelen. Binnen een half uur ...

Lees verder

Visstoofpotje met dragon

Geef eens een twist aan je visstoofpotje. Gebruik dragon, dat geeft een bijzondere smaak aan het stoofpotje. Dit gerecht voor ...

Lees verder

Thaise gele curry met drumsticks en kikkererwten

Help mee aan een eerlijkere wereld en maak eens een gerecht met Fairtrade producten. Bijvoorbeeld deze drumsticks op Thaise wijze ...

Lees verder

Babi ketjap met gebakken rijst

Oosters koken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, dat bewijst dit recept met babi  ketjap en gebakken rijst wel ...

Lees verder

Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

Niets zo erg als slappe of koude pasta. Tenzij je bewust koude pastasalade maakt. Maar dat zal een Italiaan niet ...

Lees verder

Andijviestamppot met katenspek

Nederlandse stamppot recepten zijn misschien wel zo oud als de vraag: ‘Wat eten we vanavond?’. Maar de stamppot blijft ...

Lees verder

Kropsla met gegrilde kip en munt

Deze lauwwarme salade heeft alles in zich wat je in een salade zoekt: groente (fris, knapperig en hartig), kip (lekker ...

Lees verder

Risotto met spinazie en gerookte zalm

In dit recept vind je een verrassend lekkere combinatie: risotto met spinazie en gerookte zalm. Een makkelijk gerecht voor doordeweeks ...

Lees verder

Zoetzure kip met mango

Iedereen kan Oosters koken met de producten van Sum&Sam. Probeer deze zoetzure kip met mango maar eens. Super lekker, het ...

Lees verder

Bbq pizza met tonijn

Ingrediënten:

  • 2 el John West Tonijnstukken in Water (120 g)
  • 8 doormidden gesneden cherry tomaatjes
  • 1/4 avocado in blokjes ...

Lees verder

Gegrilde groente salade met tonijn

Benodigdheden:

  • 1 blik John West MSC Tonijnmoot in Olijfolie (145g)
  • brood naar keuze
  • 1 bos groene asperges
  • 6 bosuien
  • 4 ...

Lees verder

Tagliata con aglio e peperoncino

Lekker, smaakvol en het staat snel op tafel: deze tagliata con aglio e peperoncino. Oftewel: biefstuk met knoflook en peper ...

Lees verder

Zalmtartaar met kiwi

Benodigdheden:

  • 1 avocado
  • 2 zalmfilets van 125 gram per stuk
  • 2 Zespri green kiwi's
  • 1/4 rode ui
  • sap van ...

Lees verder

Pasta met kip, groenten en verse roomkaas

Ingrediënten

  • 1 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 300 gram kipfilets (in blokjes)
  • 1 rode paprika (in stukjes)
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 300 gram tagliatelle
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 180 gram Boursin roomkaas Garlic & Herbs ...

Lees verder

Prei-taugéschotel met varkenshaas

Voor vanavond hebben we deze wokschotel met prei en taugé voor je bedacht. Je maakt het makkelijk klaar en je ...

Lees verder

Wrap met kerriesaus

Ga voor gemak en gezond in één met deze overheerlijke wraps gevuld met kip en groenten in een kerriesausje. Het gekookte ...

Lees verder

Aspergefrietjes met kip en rijst

Ze zijn knapperig, zien eruit als frietjes en het zijn… groenten! In zo’n lekker jasje lusten we alle groenten wel ...

Lees verder

Groentecurry met kip en koriander

Vanavond geniet je van deze snelle groentecurry. Het recept hiervoor vind je ook in het Boodschappen-magazine van april 2020 (pagina ...

Lees verder

Ovenschotel kip

Vanavond zet je een lichte maaltijd op tafel. Deze ovenschotel is snel klaar, gezond en het grote voordeel: je staat niet ...

Lees verder

Gevulde paprika's

Met gevulde paprika’s zet je een vrolijk gekleurd, gezond gerecht op tafel. Je maakt het in een handomdraai klaar en ...

Lees verder

Gevulde Monterosa tomaat met couscous

Ingrediënten

• 2 Monterosa tomaten
• 1 hand rijst / couscous / boekweit

• 4-6 stuks groene olijven
• 6-8 stuks kappertjes ...

Lees verder

Salade spicy kip met kiwi

Met deze lichte maaltijd heb je een lekkere lunch die je thuis op kunt eten of mee kunt nemen naar ...

Lees verder

Basisrecept Massaman curry

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zin in iets Oosters, maar geen zin in nasi ...

Lees verder

Pureersoepen

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Neem vandaag eens een van onze pureersoepen mee uit de ...

Lees verder

Spitskool met spekjes en paprika bij biefstuk en macaroni

Dit gerecht met groenten, vlees en verrassende twist: macaroni is bedoeld voor 4 personen en staat binnen 20 minuten op ...

Lees verder

Italiaans broodje hamburger

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Maak het jezelf vanavond makkelijk met dit broodje hamburger. Het ...

Lees verder

Gebakken aardappels met spruitjes en gehaktballetjes

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Dit gerecht met gebakken spruitjes en gehaktballetjes kun je wat ...

Lees verder

Varkenshaas met kastanjechampignons en romige citroensaus

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Dit gerecht met varkenshaas en verse saus staat binnen 25 ...

Lees verder

Maaltijdpakketten

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Neem vandaag eens een van onze verspakketten mee uit de ...

Lees verder

Vuurwerksteaks

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Maak er een knallende laatste maaltijd van van 2019 met ...

Lees verder

Spinazieschotel met zalm

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Dit gerecht met tonijn en verse pasta lijkt zo ...

Lees verder

Kippenbout met simpele salade

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Braad vanavond eens een kippenbout en maak het af met ...

Lees verder

Bietjesstamppot met rucola

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Nu het vroeg donker is en de temperatuur daalt, smaakt ...

Lees verder

Groene pompoencurry

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Tijdens deze Fairtrade week bereid je natuurlijk een eerlijk gerecht ...

Lees verder

Romige makreel-gnocchi met pancetta

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Geniet deze week van dit lekkere pastagerecht met makreel. Snel ...

Lees verder

Penne all'uovo met paddenstoelen en rauwe ham

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Deze week doen we lekker Italiaans! Dit gerecht is bedoeld ...

Lees verder

Varken saucijsjes met gebakken aardappelen en geroosterde bloemkool

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond weer eens deze Hollandse maaltijd met een ...

Lees verder

Snijbonenstamppot

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond weer eens een echte Hollandse maaltijd op ...

Lees verder

Caribische Pulled Chicken met roti

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Tijdens onze wereldkeukenweek schotelen we je een makkelijk en ...

Lees verder

Enchilada's met spinazie en kip

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Probeer deze super smakelijke kipenchilada's met spinazie en feta ...

Lees verder

Gebraden kipfilet met druiven

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Dit gerecht met kip en druiven uit de oven ...

Lees verder

Nasi goreng met een omelet

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Tijdens deze Oosterse week wordt het je makkelijk gemaakt ...

Lees verder

Groene curry met broccoli, courgette en paprika

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond deze smaakvolle groene curry met lekker veel ...

Lees verder

Snelle groenteroerbak met shoarma en quinoa

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond deze snelle groenteroerbak met shoarma en quinoa ...

Lees verder

Thaise garnalen met lemongrass, kokos en chili

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Geniet van dit lekkere recept uit de Thaise keuken ...

Lees verder

Pastasalade met gegrilde Tikka Masala kip

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Dit recept is een goed idee voor een smaakvol ...

Lees verder

Quesadilla-pita's

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vandaag een quesadilla-pita op tafel. Lekker met kip ...

Lees verder

Broodje hamburger

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Maak het jezelf makkelijk met een broodje hamburger. Varieer ...

Lees verder

Broodje shoarma

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond een lekkere en snelle hap op tafel ...

Lees verder

Asperges

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vandaag een lekker Nederlandse maaltijd op tafel met ...

Lees verder

Poké Bowl met gerookte zalm en komkommer

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond dit traditionele Hawaïaanse gerecht op tafel: de ...

Lees verder

Fairtrade Thaise groene curry

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vandaag een duurzame maaltijd op tafel. Met de ...

Lees verder

Volkoren penne met pesto en tomaten VEGA!

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond eens een vegetarisch gerecht op tafel!

Benodigdheden ...

Lees verder

Satémarinade

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? En vooral tijdens de feestdagen houdt deze vraag ons ...

Lees verder

Bloemkool met kruimige aardappelen en verse worst

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Maak het jezelf vanavond makkelijk met een gezonde maaltijd ...

Lees verder

Kip tandoori

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Maak het jezelf vandaag makkelijk met dit maaltijdpakket voor ...

Lees verder

Babi ketjap met Chinese roerbakgroenten

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond eens een lekker kruidige Oosterse maaltijd op ...

Lees verder

Burrito's

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Ga dit keer voor een snelle maaltijd met burrito’s ...

Lees verder

Gestoofd licht pittig rundvlees met groente en witte rijst

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond eens een licht pittige maaltijd op tafel ...

Lees verder

Spaghetti

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Kies vandaag voor dit simpele Italiaanse gerecht. Lekker en ...

Lees verder

Boerenkoolstamppot met spekjes

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Tijdens de koudere dagen is een stamppot goed voor ...

Lees verder


© Boon's Markt 2023 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!