Het kan wèl!

volg ons op social media


De mini pruimtrostomaat met Nederlandse oorsprong

De oorsprong van deze mini pruimtrostomaat ligt in de Nederlandse kassen van Agrocare. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door de studievrienden Philip en Kees. Dankzij hun inzet en die van alle medewerkers kunt u genieten van heerlijke tomaten, die dagelijks vers worden geoogst. Telers met aandacht voor kwaliteit, natuur, milieu en mens, al meer dan 20 jaar. Smaak begint bij de oorsprong!

Het proces
Van de kas tot op jouw bord gaat sneller dan je denkt. Deze tomaten worden namelijk dagelijks geoogst in de kassen. Twee, of zelfs drie keer per dag worden de tomaten opgehaald door een vrachtwagen, welke de tomaten naar het verpakkingsbedrijf brengt. In één dag worden de tomaten verpakt en gaan ze op transport richting onze schappen. Supersnel en dus supervers.

Mini pruimtrostomaatjes
De mini pruimtrostomaatjes hebben een ovale vorm en mooie rode kleur. Krachtig van smaak en sappig met kruidige accenten. Door de intense zoete smaak is dit tomaatje heerlijk op de grill of uit de oven.© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!