Het kan wèl!

volg ons op social media


Altijd vers brood!

Wij garanderen vers Boonacker brood tot sluitingstijd.

Wij bieden u de hele dag door vers afgebakken Boonacker brood. Bij ons krijgt u de garantie dat er altijd (van openings- tot sluitingstijd) een Boonacker wit, tarwe of dubbeldonker brood voor u klaar ligt. Zo kunt u boodschappen doen wanneer het u het beste uitkomt en heeft u altijd vers brood!

Indien het brood van uw keuze (Boonacker wit, tarwe of dubbeldonker) uitverkocht is, krijgt u een tegoedbon om dit brood (binnen een week) gratis bij ons te komen halen. Vraag in dit geval naar een tegoedbon bij één van onze medewerkers.

Voorwaarden
De broodgarantie geldt alleen voor het reguliere Boonacker wit, tarwe en dubbeldonker brood. Dit brood heeft de vorm van een boerenbrood (zie afbeelding). De garantie geldt dus niet voor andere soorten Boonacker brood; zoals Boonacker vloerbrood.

Wanneer u constateert dat er geen Boonacker wit, tarwe of dubbeldonker brood meer is, vragen wij u dit aan te geven bij één van de aanwezige medewerkers. Hij of zij geeft u een tegoedbon waarmee u tot een week na dagtekening een gratis brood af kunt halen. Indien u een gratis brood komt halen, neemt u het brood dat op de bon is genoemd en biedt deze met de bon aan bij de kassa.

Er wordt maximaal één tegoedbon per klant per dag uitgegeven.

Indien we door externe oorzaken (zoals uitvallen van de elektriciteit, gas of water levering, defecten aan ovens of machines) niet in staat zijn brood te bakken, dan vervalt de garantie. Wij geven dit dan aan in de winkel.

Het kan voorkomen dat de broden er wel zijn, maar dat ze nog te warm zijn om te snijden. Ook in dat geval geldt de garantieregeling niet.

Boon’s Markt behoudt zich het recht om de voorwaarden van de broodgarantie te wijzigen.
 © Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!