Was en snijd de zoete aardappel in blokjes. Meng de blokjes samen met 3 eetlepels korma paste in een kom.
Plaats de gemengde blokjes op één helft van de met bakpapier bedekte bakplaat.
Spoel en giet de limabonen af en plaats deze op de andere helft van de bakplaat.
Besprenkel het geheel met olijfolie, bestrooi met peper, zout en gemalen komijnzaad. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C voor 20-30 minuten.
Snijd intussen de rode ui in halve ringen en plaats in een weckpot.
Maak een pannetje warm met daarin 100ml azijn, 200ml water en 1 eetlepel suiker. Verwarm totdat de suiker is opgelost. Giet het azijnmengsel over de ui en laat afgedekt afkoelen.
Snijd de koriander fijn en leg de helft apart. Maak met de andere helft een dressing door te mengen met, 3 eetlepels Griekse yoghurt, een scheutje olijfolie en het sap + zest van de limoen.
Masseer de boerenkool met een scheutje olijfolie voor een paar minuten. Voeg naar smaak peper en zout toe. Wanneer de zoete aardappel en limabonen klaar zijn, voeg je deze toe aan de saladekom evenals de rode-uienringen.
Serveer met de dressing en de overgebleven koriander.