Het kan wèl!

volg ons op social media

Zalmtartaar met kiwi

Benodigdheden:

  • 1 avocado
  • 2 zalmfilets van 125 gram per stuk
  • 2 Zespri green kiwi's
  • 1/4 rode ui
  • sap van een halve citroen
  • zout
  • 3 eetlepels olijfolie extra vergine
  • verse peterselie (of koriander)
  • 1 eetlepel grove mosterd

Bereiding:

  1. Verwijder het vel van de zalm en controleer op graten. Snijd in kleine blokjes. Doe in een kom.
  2. Snijd de ui en avocado in kleine blokjes. Doe dit bij de zalm in de kom.
  3. Schil en snijd de Zespri-kiwi en voeg toe.
  4. Hak de peterselie (of koriander) fijn en voeg toe aan het mengsel.
  5. Doe in een andere kom de olijfolie, mosterd, snufje zout en sap van een halve citroen. Meng goed.
  6. Giet het mengsel over de zalm, kiwi en avocado. Roer voorzichtig om te voorkomen dat de ingrediënten papperig worden.
  7. Leg een plateerring op een bord en vul deze voor de helft met het mengsel. Herhaal dit op een ander bord.
  8. Versier met een beetje peterselie (of koriander) en serveer.

© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!