Het kan wèl!

volg ons op social media

Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

Niets zo erg als slappe of koude pasta. Tenzij je bewust koude pastasalade maakt. Maar dat zal een Italiaan niet zo snel doen. De Italiaan wacht tot op de laatste minuut met het in de pan doen van de pasta. Pasta koken voordat de gasten er zijn is namelijk echt uit den boze. Daarom eet je vanavond dit warme gerecht, binnen 40 minuten staat het op tafel en geniet je er met z'n vieren van!

Ingrediënten:

  • 400 gram fusilli volkoren
  • 400 gram Sugocasa tradizionale
  • 250 gram sperziebonen
  • 4 kabeljauwfilets van ca. 100 gram per stuk
  • 1 bosje platte peterselie, fijngesneden
  • 30 gram geschaafde amandelen
  • 1 eetlepel verse dragonblaadjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 scheutje olijfolie extra vergine
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper


Bereiding:

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook.

  2. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen. Blancheer de sperziebonen in kokend water tot deze beetgaar zijn.

  3. Kook ondertussen de Grand'Italia Fusilli Integrali volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de teentjes knoflook. Voeg de Sugocasa toe en laat 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Voeg de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie toe aan de tomatensaus. Gaar in 7 - 8 minuten. Breng op smaak met verse dragonblaadjes en eventueel peper en zout.

  6. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep op ieder bord de saus en de visfilet. Garneer met geschaafde amandelen.

Eet smakelijk!


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!