Lekker, smaakvol en het staat snel op tafel: deze tagliata con aglio e peperoncino. Oftewel: biefstuk met knoflook en peper! Heerlijk voor op een zomerse avond. Serveer met broodstengels!
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Voorbereiden
Schaaf de venkel flinterdun en meng met de rucola, kaas, zout en peper. Neem het vlees circa 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met zout en peper. Verhit de olijfolie met de knoflook, citroenrasp en chilipeper op een lage stand en laat een paar minuten trekken, tot de knoflook begint te bruisen. Schep over in een kommetje en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 150ºC.
Bereiden
Bereidingstip
Lekker met broodstengels of stokbrood.
Wijnadvies
Chianti is sappige wijn die vol zit met aangename tannines. En juist die tannines, die uit de schillen van de druiven komen, zorgen ervoor dat deze ‘eetwijn' zo lekker smaakt bij deze tagliata.
Eet smakelijk!
© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped