Het kan wèl!

volg ons op social media

Spinazieschotel met zalm

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Dit gerecht met tonijn en verse pasta lijkt zo uit Italië te komen, maar komt thuis uit je eigen oven! Dit recept is voor 2 personen. Eet smakelijk!

Ingrediënten:
1 blikje John West wilde roze zalm 160 gram
±300 gram spinazie
Pakje tortellini tomaat-kaas 250 gram (uit onze koeling)
Pot picante saus (g'woon)
Bolletje mozzarella
Pak paneermeel (g'woon)

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor tot 200°C of gasstand 6. Laat de zalm uitlekken en verwijder eventueel vel en graten. Snijd de mozzarella in plakken.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de spinazie in de laatste minuut toe aan de pasta. Laat de pasta en spinazie goed uitlekken en verdeel over vier bakvormen.
  3. Verdeel de pastasaus en zalmstukken over de porties en mix voorzichtig. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de mozzarella over de porties en garneer met de broodkruimels.
  4. Bak de porties in de oven voor 10-15 minuten tot ze licht gebruind zijn. Serveer direct.

Eet smakelijk!


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!