Het kan wèl!

volg ons op social media

Spaghetti met balletjes en aubergine

Deze spaghetti met balletjes valt altijd goed in de smaak! Dit pastarecept bevat naast spaghetti met balletjes ook aubergine, olijven en natuurlijk tomatenblokjes.

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 500 gram verse worsten
  • 4 takjes tijm
  • 1 aubergine (in blokjes)
  • 75 gram groene olijven (in ringetjes)
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 500 gram spaghetti (koelvers)
  • 2 eetlepels basilicum (gehakt)
  • 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)


Bereiding:

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Snijd het worstvel in. Knijp het vlees boven de pan uit de worst en bak mee.
  2. Voeg na 5-6 minuten de tijm, aubergine, olijven en tomatenblokjes met sap toe. Laat 12-15 minuten zachtjes stoven.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar en giet af. Schep de spaghetti door de saus. Bestrooi met de basilicum en Parmezaanse kaas.

Bereidingstip:
Vervang de worst in dit recept door rundergehakt.
Neem courgette in plaats van aubergine.


© Boon's Markt 2021 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

   

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!