De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? En vooral tijdens de feestdagen houdt deze vraag ons bezig. Bij goed weer kun je barbecueën, bij wat kouder weer gaan we binnen gourmetten. Geef je kip(spiesjes) een twist met deze simpele, maar o zo lekkere, satémarinade.
Benodigdheden:
2 eetlepels pindakaas
4 eetlepels sojasaus
2 eetlepels citroengras (fijngehakt) of 1 limoen (rasp)
1 eetlepel honing
1 eetlepel sambal
1 eetlepel verse gember (geraspt)
Bereiding:
Roer de pindakaas los met de sojasaus.
Meng het citroengras (sereh) of de limoenrasp met de honing, sambal en gember erdoor.
Smeer je vlees met een kwast lekker in met deze marinade en laat het even intrekken.
Eet smakelijk!
© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped