Het kan wèl!

volg ons op social media

Romige makreel-gnocchi met pancetta

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: ‘Wat eten we vandaag’? Geniet deze week van dit lekkere pastagerecht met makreel. Snel resultaat en lekker eten in een! Dit gerecht is bedoeld voor 4 personen en staat binnen een half uur op tafel.

Ingrediënten:
3 blikjes John West MSC Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
400 g gnocchi
100 g pancetta
125 g crème fraîche
½ bosje verse bieslook (of rozemarijn)
1 el Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. Snijd de pancetta in stukjes, hak de bieslook fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Laat de makreelfilets uitlekken. 
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de pancetta tot deze goudbruin kleurt. 
Meng in een grote kom de crème fraîche, bieslook en de helft van de Parmezaanse kaas met de makreelfilets en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gnocchi en pancetta hier aan toe, meng goed door en plaats het mengsel in een ovenschaal.
Bestrooi het geheel met de resterende Parmezaanse kaas en bak voor 15 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt. Serveer direct.

Eet smakelijk!

 


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!