Ingrediënten:
Garnituur: atjar, cassave kroepoek, gebakken uitjes
Bereiding:
1. Water aan de kook brengen voor de rijstnoedels. Bereid de noedels volgens de verpakking.
2. Schil het stukje gember en hak fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers.
3. Snij de ui en witte kool in dunne reepjes en snij de prei in fijne ringen.
4. Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok en voeg gember, knoflook en sambal toe. Fruit heel kort aan.
5. Voeg de tempeh blokjes ketjap toe. Wok even kort mee.
6. Voeg de ui en de witte kool als eerste bij de tempeh en bak even mee. Vervolgens voeg je de zachtere twee groentes, prei en taugé, toe.
7. Voeg naar smaak ketjap toe
8. Doe de rijstnoedels bij de groenten en meng goed.
9. Breng op smaak met zout en peper.
10. Serveer de rijstnoedels op een grote schaal en garneer met atjar, cassave kroepoek en de gebakken uitjes.
© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped