Het kan wèl!

volg ons op social media

Pastasalade met gegrilde Tikka Masala kip

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Dit recept is een goed idee voor een smaakvol zomerdiner of als een gerechtje op je feest. Maar je kunt deze salade ook goed meenemen voor een picknick.

Benodigdheden voor 4 personen:

Voor de pasta salade:
2 kippendijen
200g pasta naar keuze
3 bosuien, gesneden
100g cherry tomaten, gehalveerd
2 groene paprika’s, in blokjes
1el Patak’s tikka Masala kruidenpasta
50g mayonaise
2el zure room
1/2tl zout

Voor de dip:
100g crème fraîche
50g mayonaise
1el Patak’s Tikka Masala kruidenpasta

Bereiding:

  1. Mix de Tikka Massale pasta, mayonaise en zure room door elkaar in een kleine kom. Verdeel dit over de rauwe kippendijfilets en laat dit voor 3/4 uur marineren in de koelkast. 
  2. Verhit een grillpan en bak de kip hier in gaar, let op dat de kip niet aankoekt. Zet apart om af te koelen. Wanneer de kip iets afgekoeld is kan je deze in grove stukken snijden en apart zetten.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
  4. In een grote kom, voeg de kip, gesneden bosui, cherry tomaatjes, groene paprika en pasta toe.
  5. In een kleine kom, roer de Tikka Masala Kruidenpasta, mayonaise, crème fraîche en zout door elkaar. Voeg dit mengsel door de pasta salade en zet terug in de koelkast voor 1 à 2 uur. 

© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!