Het kan wèl!

volg ons op social media

Noedelsoep met biefstuk en taugé

Ingrediënten:

• 1,5 l rundvleesbouillon
• 3 cm verse gember, geschild en geraspt
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 1 el Sum & Sam vissaus
• 2 el Sum & Sam sojasaus
• 2 el Sum & Sam wokolie
• 2 biefstukken van ca. 100 g
• 250 g champignons, in plakjes
• 125 g taugé
• 1 pak Sum & Sam woknoedels
• 4 el Sum & Sam gebakken uitjes
• 10 g koriander, fijngehakt
• 1 rode peper, zonder zaadlijsten en in dunne ringen

 

Bereiding:

1. Verhit de bouillon in een soeppan. Voeg de gember, knoflook, vissaus en sojasaus toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen.
2. Verhit de wokolie in een grillpan en rooster hierin de biefstukken in 5 min. goudbruin van buiten en rosé van binnen. Laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
3. Voeg intussen de champignons toe aan de soep en laat 5 min. pruttelen. Voeg dan de taugé en woknoedels toe en warm 2 min. door. Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met zout en peper.
4. Schep de soep in kommen en verdeel de plakken biefstuk erover. Bestrooi met de gebakken uitjes, koriander en rode peper. Serveer eventueel met wat extra sojasaus naar smaak.


© Boon's Markt 2021 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

   

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!