Ingrediënten:
• 1,5 l rundvleesbouillon
• 3 cm verse gember, geschild en geraspt
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 1 el Sum & Sam vissaus
• 2 el Sum & Sam sojasaus
• 2 el Sum & Sam wokolie
• 2 biefstukken van ca. 100 g
• 250 g champignons, in plakjes
• 125 g taugé
• 1 pak Sum & Sam woknoedels
• 4 el Sum & Sam gebakken uitjes
• 10 g koriander, fijngehakt
• 1 rode peper, zonder zaadlijsten en in dunne ringen
Bereiding:
1. Verhit de bouillon in een soeppan. Voeg de gember, knoflook, vissaus en sojasaus toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen.
2. Verhit de wokolie in een grillpan en rooster hierin de biefstukken in 5 min. goudbruin van buiten en rosé van binnen. Laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
3. Voeg intussen de champignons toe aan de soep en laat 5 min. pruttelen. Voeg dan de taugé en woknoedels toe en warm 2 min. door. Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met zout en peper.
4. Schep de soep in kommen en verdeel de plakken biefstuk erover. Bestrooi met de gebakken uitjes, koriander en rode peper. Serveer eventueel met wat extra sojasaus naar smaak.
© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped