Het kan wèl!

volg ons op social media

Lasagne al forno

Ingrediënten:

  • Lasagnebladen

  • 1 pot Sugocasa tradizionale

  • 1 pot Besciamella (saus)

  • 400 gram rundergehakt

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 winterpeen in blokjes

  • 2 tenen knoflook, gepeld

  • 1 ui, gepeld en fijngesneden

  • 1 plantje peterselie, fijngesneden

  • 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en snijd ondertussen de groenten.
  2. Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de knoflook, ui, blokjes wortel en de peterselie toe en bak al omscheppend ca. 2 minuten mee op hoog vuur.
  3. Voeg de Sugocasa toe, roer goed door en breng aan de kook. Temper het vuur en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
  4. Leg een laag lasagnebladen op de bodem van een met olie ingevette ovenschaal.
  5. Verdeel hierover een laagje gehaktsaus gevolgd door een laagje Besciamella.
  6. Leg vervolgens de volgende lasagnebladen gekruist op de eerdere lasagnebladen met saus. Ga zo door en eindig met een laagje Besciamella.
  7. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  8. Bak de lasagne in de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar.

© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!