Het kan wèl!

volg ons op social media

Gestoofd licht pittig rundvlees met groente en witte rijst

De vraag die iedereen dagelijks bezighoudt is ‘Wat eten we vandaag’? Zet vanavond eens een licht pittige maaltijd op tafel met één van de boemboes van Sum&Sam. Deze Oosterse maaltijd is klaar in een handomdraai en maak je af met kroepoek!

Benodigdheden (voor 3-4 personen):

  • 500 gram runderbraadlappen
  • 400 gram Chinese roerbakgroente
  • 100 gram Sum&Sam boemboe voor rendang vlees
  • 400 gram g’woon witte rijst
  • 1 zak Sum&Sam kroepoek
  • 1 eetlepel Sum&Sam wokolie


Bereiding:

  1. Snijd het vlees in blokjes en bak op hoog vuur rondom bruin.
  2. Voeg de zak roerbakgroente toe en warm even goed door.
  3. Meng de boemboe met 1 eetlepel wokolie en voeg dit toe aan het vlees.
  4. Breng in een pan water aan de kook en kook de rijst in ca. 8 minuten gaar.
  5. Serveer de rijst met vlees en groente met kroepoek.


Tip: 
Vervang de boemboe voor rendang vlees voor een pakje boemboe nasi goreng voor een kruidig gerecht.


Eet smakelijk!


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!