Fajita wraps met héél veel groenten
In deze Mexicaanse week zonder vlees zet je een vegetarische Mexicaanse maaltijdop tafel!
Ingrediënten:
- Bakje champignons
- 1 courgette
- 1 zak Mexicaanse roerbakgroenten
- 250 gram kipfiletblokjes
- olijfolie
- 1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
- 1 pak Santa Maria Tortilla with Whole Wheat (8 pack)
- 1 pot Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
- Bakje guacamole (versafdeling)
Bereiding:
- Snijd de champignons en courgette in kleine stukjes.
- Bak alle groenten kort in olie in een hete pan. Zet apart.
- Bak de kipstuckjes goudbruin in de olie,doe alle groenten terug in de pan toe en zet het vuur lager.
- Voeg de Fajita Seasoning mix toe en roer goed door.
- Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
- Vul de wraps met het groenten-vleesmengel en werk af met de guacamole en salsa.
Eet smakelijk!
Tip: in plaats van kipstuckjes kun je ook meer groenten toevoegen aan het
recept.
Heb je toch liever gewoon vlees op je bord? Vervang dan de kipstuckjes voor
kipfilet.