Het kan wèl!

volg ons op social media

Lekker (en) lokaal!

Bij Boon’s Markt zoeken we de beste kwekers en telers zodat het beste vers in onze winkels ligt.

Doordat wij zelf op zoek gaan naar de beste producten, leren we ook onze telers en producenten goed kennen. Hierdoor weten we waar onze producten vandaan komen, wie ervoor zorgen en hoe ermee wordt omgegaan. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van onze versproducten garanderen.

Van fruit (bijvoorbeeld kersen, aardbeien, pruimen en blauwe bessen) tot vleeswaren en brood, we kennen de mens achter het product. Onze bakker bereidt bijvoorbeeld dagelijks op ambachtelijke wijze ons brood. Zo zijn er broden die speciaal voor ons ontwikkeld zijn. Het meeste brood wordt door de bakker afgebakken, maar de Boonacker broden bakken we zelf in de winkel af. 

Het beste vlees
Ook de boeren van ons rundvlees kennen we persoonlijk. Zij zorgen met liefde voor de dieren en dat is aan alles te merken. Het vlees ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens superlekker en bekroond met twee sterren van het Beter Leven keurmerk!

Ook onze vleeswarenproducenten kennen we persoonlijk, zoals Nico Sluis (hammen) en de familie Van der Pas (pasham). De vleeswaren van deze producenten wordt met liefde en op ambachtelijke wijze bereid en dat proef je! 


Nooit verder dan nodig
Daarnaast doen wij ook ons best om zoveel mogelijk producten lokaal in te kopen. Zo vind je in veel van onze winkels lokale producten, zoals kaas, nootjes en fruit. Hierdoor is in geen enkele winkel het assortiment helemaal hetzelfde. In Linschoten vind je bijvoorbeeld kaas uit die regio, in Eck en Wiel kersen van de overbuurman, in Vlaardingen koekjes en in Beesd vind je producten van de Mariënwaerdt!

Zo heeft elke winkel lokale producten in huis en daarom durven wij onszelf “de lokaalste supermarkt’ te noemen!


© Boon's Markt 2023 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!