Het kan wèl!

volg ons op social media

Veiligheidswaarschuwingen

woensdag 19 april 2023
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Finest Selection peperkaas

Zijerveld haalt per direct de Finest Selection peperkaas, stuk 225 gram uit de handel.

Merk: Finest Selection
Product: Peperkaas
Inhoud: stuk 225 gram
EAN: 8717389400575
THT: 25-07-2023

Na controle is gebleken dat de Finest Selection peperkaas mosterd bevat. Het allergeen mosterd staat niet op het etiket aangegeven.
Voor consumenten die allergisch zijn voor mosterd kan dit leiden tot klachten van de luchtwegen, klachten van het maagdarmkanaal en in sommige gevallen tot anafylaxie.

Consumenten die het product hebben geconsumeerd en met een dergelijk ziektebeeld, worden verzocht hun arts te raadplegen en melding te maken van deze consumptie.

Als u naar aanleiding van deze veiligheidswaarswchuwing nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de afdeling kwaliteit van Zijerveld.
Dit is mogelijk op telefoonnummer 0172- 63 01 15.

 

vrijdag 14 april 2023
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Varkenshaas Culinair

Per direct haalt de supermarketen Boon’s Markt Varkenshaas Culinair terug. Tijdens een kwaliteitscontrole bij de producent is Salmonella aangetroffen.
Het consumeren van de varkenshaas kan, bij onvoldoende verhitting, een gevaar vormen voor de volksgezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Klanten wordt verzocht dit artikel met THT 14-04 of 15-04 niet te consumeren.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met de Klantenservice

Via telefoonnummer 088-5550777.


vrijdag 07 april 2023
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Orangina PET flessen

Orangina heeft besloten PET flessen van 0,5 en 1,4 liter uit de winkels terug te halen. Orangina heeft geconstateerd dat in sommige gevallen de hals van de fles licht beschadigd is waardoor niet kan worden uitgesloten dat bij consumptie een stukje plastic in de vloeistof terecht kan komen.

Het gaat om flessen met de volgende houdbaarheidsdata:
Orangina original (6x0,5L) - tenminste houdbaar tot 05/09/2023

Consumenten worden verzocht de bovenstaande producten niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel waar zij het aankoopbedrag vergoed krijgen.
Consumenten met vragen kunnen contact opnemen met +31 495574897

Orangina biedt excuses aan voor het ongemak.


Zaterdag 18 februari 2023
Karvan Cévitam original en 0% Toegevoegde suikers, bus 600 ml.

Karvan Cévitam haalt uit voorzorg alle Karvan Cévitam 600ml busverpakkingen Original en 0% Toegevoegde suikers terug uit alle Nederlandse supermarkten. Het betreft verpakkingen met houdbaarheidsdatum (THT) t/m September of December 2023*. In de tabel hieronder kunt u zien om welke producten het precies gaat.

Karvan Cévitam heeft bij een zeer beperkt aantal bussen geconstateerd dat er stukjes van het beschermlaagje aan de binnenzijde van de busverpakking zouden kunnen losraken. Een stukje van dit folielaagje zou in uw drank terecht kunnen komen. Dit folielaagje is ‘food grade’ (goedgekeurd voor gebruik in verpakkingen voor voeding), echter, wil Karvan Cévitam geen enkel risico nemen want kwaliteit staat daar altijd voorop, daarom vragen we uw aandacht voor het volgende:

Heeft u onlangs een van de bovenstaande producten met bovengenoemde houdbaarheidsdatum gekocht, dan verzoeken wij u om dit product niet te consumeren en contact met Karvan Cévitam op te nemen via consumentenservice@karvancevitam.nl. Doe dit a.u.b. onder vermelding van uw voor- en achternaam, een duidelijke foto van de dop van de fles met daarop de THT en batchcode en uw IBAN bankgegevens. Karvan Cévitam zal dan de compensatie verder met u afhandelen. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Karvan Cévitam. Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.
 

TERUGTREKKING UIT DE VERKOOP:
NIET GOED:

Bus met THT Dec 2023 en ervoor:
Karvan Cévitam Sinaasapel Original 600ml
Karvan Cévitam Original Bosvruchten 600 ml
Karvan Cévitam Original Cassis 600 ml
Karvan Cévitam Original Grenadine 600 ml
Karvan Cévitam Original Framboos 600 ml
Karvan Cévitam Original Aardbei 600 ml

Bus met THT Sep 2023 en ervoor:
Alle Karvan Cevitam 0% Suiker Toegevoegd 600 ml varianten
Karvan Cévitam Original Ice Tea Peach 600 ml
Karvan Cévitam Original Citroen 600 ml
Karvan Cévitam Original Tropical 600 ml
Karvan Cévitam Original Multivruchten 600 ml

WEL GOED:
Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.


© Boon's Markt 2023 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!