Het kan wèl!

volg ons op social media

Boon's Markt is de meest klantvriendelijke en service gerichte supermarkt!

Boon’s Markt is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke en servicegerichte supermarkt van Nederland! Dit blijkt uit het zomerrapport van GfK. Vlak voor en tijdens de Covid-19 crisis heeft GfK klanten ondervraagd naar hun mening en ervaring in de supermarkten van Nederland. Overall staat Boon’s Markt op de vierde plek, dat is een stijging van 2 plaatsen in vergelijking met het vorige onderzoek van GfK!

In het rapport staat onder andere vermeld: “Boon’s Markt verbetert zich op 7 van de 9 aspecten. Vooral op versafdelingen, personeel en kwaliteit verbetert de formule zich flink en pakt op deze aspecten een plek in de top 5. Met versafdelingen en personeel pakt Boon’s Markt zelfs plek 2 en 1. (…) Boon’s Markt weet positieve gevoelens op te roepen bij klanten: meer dan gemiddeld zeggen shoppers dat ze de formule aan zouden bevelen, ze zich er thuis voelen en dat de klant er koning is.”

We zijn blij dat we op de goede weg zitten en dat het wordt herkend door jouw als klant.

Het kan wèl: de meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland die haar best doet om de beste te blijven en op alle vlakken te worden!


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!