BLEEKSELDERIJSTENGELS MET KRUIDENZOUT

Ingrediënten:

  • 1 handje platte peterselie
  • 1 handje basilicum
  • 50 gram grof zeezout
  • 1 theelepel sesamzaad
  • 6 stengels bleekselderij
  • 12 radijsjes

Bereidingswijze:

  1. Maak de peterselie met de basilicum (blad en steeltjes)fijn in de keukenmachine. Meng met het zout en het sesamzaad.
  2. Was de bleekselderijstengels en de radijsjes. Snijd de stengels in stukken en serveer met het kruidenzout.

Bereidingstip

Naast de stengels kun je ook het blad van de bleekselderij opeten. Gooi die blaadjes als ze er nog goed uitzien dus niet weg. Gebruik dit selderijblad bijvoorbeeld om een soep of saus wat extra smaak te geven.



© Boon's Markt 2020 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

   

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt