Het kan wèl!

volg ons op social media


Sparen voor een hip tapasservies

Deze zomer genieten we vooral in eigen land van alles wat de zomer te bieden heeft. Eet lekker buiten in de zon en waan je in Mediterraanse sferen met kleine hapjes en snacks! Met de kommetjes uit onze spaaractie kun je zoveel je wilt serveren. Met de serveerplank van Acaciahout creëer je extra ruimte voor nog meer lekkers!

Spaar deze zomer (van 13 juli tot en met 15 augustus 2020) heel voordelig het leukste tapasservies bij elkaar! Met 5 zegels is je spaarkaart vol en neem je een van onze tapasschaaltjes of de serveerplank voor een hele zomerse prijs mee (de kleinste kommetjes zijn tegen inlevering van een volle spaarkaart zelfs helemaal GRATIS)!

De schaaltjes zijn gemaakt van Chinees keramiek en zijn er in 3 formaten: 10 cm (gratis met een volle spaarkaart), 12 cm (1,49 met een volle spaarkaart) en 15 cm (€ 2,49 met een volle spaarkaart). Per formaat zijn er 5 verschillende kleuren: wit, roze, oker, groen en rood. De kommetjes zijn geschikt voor de vaatwasser.

De serveerplank (€ 4,99 met een volle spaarkaart) waar je voor kunt sparen is gemaakt van Acaciahout (en kan dus niet in de vaatwasser). Doordat dit een natuurproduct is, kan de kleur afwijken van de planken op onze afbeeldingen. Het formaat van de plank is 58x15x1,5 cm.

Bij elke € 5,-* aan boodschappen en bij geselecteerde spaarkoopjes krijg je een spaarzegel. Je volle spaarkaart kun je tot en met zaterdag 22 augustus 2020 bij een van onze winkels inleveren.


*) over statiegeld, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten en cadeaukaarten worden geen zegels verstrekt.© Boon's Markt 2020 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

   

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt