Het kan wèl!

volg ons op social media

Zet de zomer op tafel met Bowls&More!

Spaar van maandag 8 juli t/m zaterdag 17 augustus 2024 voor kleurrijke kommen en een acacia houten plank van Bowls&More. Je ontvangt 1 spaarzegel bij elke € 5,-* aan boodschappen en geselecteerde actieproducten uit de weekfolder. Bij een volle spaarkaart van 12 zegels en een bijbetaling kun je kiezen uit diverse artikelen.

Bij deze actie kun je sparen voor de volgende artikelen:

 • Kom 11,5 cm (in drie kleuren).
 • Kom 13,5 cm (in drie kleuren).
 • Kom 15,5 cm (in drie kleuren).
 • Kom 20 cm (in drie kleuren).
 • Serveerplank (doorsnede 34 cm).

Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m zaterdag 24 augustus. Het bewaardeksel is verkrijgbaar voor 5 1,25 per stuk zonder inlevering van een volle spaarkaart. Voor alle artikelen in deze actie geldt OP=OP. 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN:

 • Kan ik de kommen van Bowls&More ook kopen?

De kommen en de houten plank van Bowls & More zijn onderdeel van de spaaractie, deze worden niet verkocht zonder inlevering van een volle spaarkaart. De bewaardeksels zijn te koop voor €1,25 per stuk zonder inlevering van een volle spaarkaart.

 • Welke kommen zijn er en is er voor elk formaat een deksel?

De kommen van Bowls & More zijn er in vier formaten (11,5 cm / 13,5 cm / 15,5 cm / 20 cm) en drie kleuren. De kommen en de houten plank zijn verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart en tegen bijbetaling. Voor elk formaat kom is een bewaardeksel beschikbaar, deze zijn te koop voor €1,25 zonder inlevering van een volle spaarkaart.

 • Hoe sluit ik de kom luchtdicht af?

Zorg dat het ventiel van het deksel omhoog staat (open) en plaats het bewaardeksel op de kom. Druk goed aan en sluit het ventiel door het naar beneden te drukken. Om het deksel te verwijderen, haal het ventiel omhoog (open) en het vacuüm wordt verbroken waardoor het deksel van de kom loskomt.

 • Hoe werkt het datumwieltje op het bewaardeksel?

Op het ventiel van het bewaardeksel zit een datumwieltje. Draai aan het wieltje om de dag aan te geven voor de houdbaarheid. Zo weet je precies wanneer en hoe lang iets bewaard kan worden.

 • Kunnen de kommen en het bewaardeksel in de vaatwasser?

De kommen en het bewaardeksel zijn vaatwasmachine bestendig. Het wassen in de vaatwasser kan van invloed zijn op de levensduur van deze producten. Voor het beste onderhoud wordt handwas en direct goed afdrogen geadviseerd. De houten plank kan niet in de vaatwasser, alleen met de hand reinigen, niet met een schuurspons.

 • Kunnen de kommen en het bewaardeksel in de magnetron?

De kommen en het bewaardeksel kunnen in de magnetron. Bij gebruik in de magnetron moet het deksel altijd los op de kom staan en het ventiel moet openstaan. De houten plank kan niet in de magnetron.

 • Kunnen de kommen en het bewaardeksel in de oven?

De kommen, het bewaardeksel en de houten plank zijn niet geschikt voor in de oven.

 • Kunnen de kommen en het  bewaardeksel in de diepvries?

De kommen en het bewaardeksel zijn geschikt voor gebruik in de vriezer. De houten plank is niet geschikt voor in de vriezer.

 

Klik hier voor de actievoorwaarden van deze spaaractie:

Actievoorwaarden

*over statiegeld, sterke drank, rookwaren, geneesmiddelen, babyartikelen tot 1 jaar, loten en cadeaukaarten worden geen zegels verstrekt.


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!