Het kan wèl!

volg ons op social media

Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag! Laat jouw geliefde 14 februari weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Chocolade doet het altijd goed en met producten bezaaid met hartjes maak je ook een goede indruk. 

Valentijnsdag is na Moederdag de feestdag waarop de meeste bloemen worden verkocht. Na Kerst is het zelfs de feestdag waarop de meeste kaarten worden verstuurd! In Brabant wonen de meeste geluksvogels, want daar worden op Valentijnsdag de meeste kaarten bezorgd.

Was Valentijnsdag vroeger een dag waarop je elkaar anoniem de liefde verklaarde, tegenwoordig zetten we onze naam op de kaart of sturen we ‘gewoon’ een appje. In bijna elke winkel kom je dan ook wel iets tegen waarmee je jouw liefde kunt tonen. Doe je het met chocola, een diner met kaarslicht of een ontbijt op bed?

Tegenwoordig sturen we niet alleen onze geliefde een kaartje, maar ook vrienden en familie ontvangen Valentijnspost. De liefde wordt de 14de gevierd, iets dat we ook de rest van het jaar met elkaar kunnen doen. Fijne Valentijnsdag!


© Boon's Markt 2019 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

   

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt