Het kan wèl!

volg ons op social media

Haal nú het superleuke Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek in huis!

Spaar nu alle 36 coole verzamelstickers in het Kidz in de keuken sticker-verzamelkookboek en spaar jouw kookboek compleet! Van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 01 oktober 2022 ontvang je bij elke €10 één stickerpack en wekelijks ontvang je bij nóg eens 6 spaarkoopjes uit de actiefolder extra stickerpacks! In de stickerpacks zitten 2 verzamelstickers voor in het Kidz in de Keuken kookboek, 2 funstickers (die je overal en nergens kan opplakken) en 1 battlekaart.

Verzamel alle 36 verzamelstickers en maak jouw Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek compleet! Met het vrolijke Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek bereid je 20 lekkere en gekke recepten helemaal zélf! Van hamburgersoep tot fruitige regenboogjes, van banana hot dogs tot luie loempiaatje. Voor wie kook jij vandaag?

Naast de stickers zijn er óók in totaal 24 coole Battlekaarten te verzamelen, waarmee je het Kidz in de Keuken Battlespel kan spelen! In ieder stickerpack zit 1 Battlekaart. Bekijk de spelregels van dit kaartspel in het Kidz in de Keuken sticker-verzamelkookboek, dat verkrijgbaar is voor € 0,50,- bij de kassa!

Wij wensen jou (en iedereen die jou helpt met sparen) superveel spaar- en kookplezier toe!

LET OP: De Kidz in de keuken stickerpacks en stickerverzamel-kookboeken zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Hiervoor geldt dus OP=OP.

Klik hier voor meer informatie over de actievoorwaarden van deze spaaractie:
KLIK HIER VOOR DE ACTIEVOORWAARDEN


© Boon's Markt 2023 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!