Het kan wèl!

volg ons op social media

Tandoori zalm Traybake

Tandoori zalm traybake
Tandoori betekent gemarineerd in yoghurt en kruiden en geroosterd in een ‘tandoor’, een speciale oven. Een bekend recept uit India, dat vooral gemaakt wordt met kip. Maar je kunt het ook prima met zalm bereiden! Eet smakelijk!

Benodigdheden: (voor 4 personen)

  • 1 potje Patak’s Tandoori kruidenpasta
  • 350 g zalm zonder huid, in blokjes van 3x3 cm
  • 200 g broccoli, in roosjes en 3 min voorgekookt
  • 100 g erwten
  • 350 g voorgegaarde aardappelen, in blokjes van 2 x 2 cm
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 10 cherry tomaten, gehalveerd
  • 2 el verse koriander

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180C.
  2. Leg bakpapier op de ovenplaat. Leg de zalm, voorgekookte broccoli, aardappelen, erwten, rode ui en cherry tomaten hierop, samen met het halve potje Patak’s Tandoori kruidenpasta. Mix het goed door elkaar.
  3. Plaats de bakplaat in de oven voor 15 minuten.
  4. Garneer met verse koriander en serveer. 

Eet smakelijk!


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!