Boon's Markt

Mijn Boon's Markt Ammerzoden

Kies hier uw winkel


Spaar mee voor Everyday Luxury badkamertextiel!

Vanaf maandag 22 januari tot en met zaterdag 17 maart 2018 kunt u bij Boon's Markt sparen voor hoge korting op badkamertextiel. Tijdens de actieperiode krijgt u voor elke € 5,- aan boodschappen* van ons een spaarzegel en bij 30 zegels is uw spaarkaart vol. Daarnaast zijn er ook weer spaarkoopjes, speciale aanbiedingen waar u extra zegels bij krijgt. Met een volle spaarkaart krijgt u meer dan 80% korting op handdoeken en badlakens.

Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 24 maart 2018.

Het badkamertextiel is van hoge kwaliteit, dezelfde kwaliteit die u in hotels tegenkomt namelijk 500 gram per m2. Het textiel is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen dat wordt geweven in Pakistan, een land waar hoogwaardig katoen vandaan komt. U kunt sparen voor een set van twee handdoeken (50 x 100 cm) of voor een badlaken (70 x 140 cm). Om de set compleet te maken kunt u washandjes en een badmat van dezelfde kwaliteit en in dezelfde kleuren als de handdoeken voor een klein bedrag kopen.

Met een volle spaarkaart betaalt u voor een set van twee handdoeken €1,99. Voor een badlaken betaalt u met een volle spaarkaart hetzelfde bedrag. De handdoeken en badlakens zijn verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet, taupe, wit en cool blue.

Voor de washandjes en de badmat kunt u niet sparen, voor een set van vier washandjes betaalt u € 2,99 en voor de badmat € 3,99. Spaar uw uitzet compleet met Boon's Markt!
 

* Op statiegeld, beltegoed, kansspelen, geneesmiddelen en tabaksproducten worden geen spaarzegels verstrekt.© Boon's Markt 2018 - site by AmpedMijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

×

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!

Zoek mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt

×